Tekengebied 1

+31 6 21676908

info@futuregrass.nl

Kunstgras

Kunstgras aanleg

Wilt u kunstgras laten leggen of bent u op zoek naar een specialist die dit voor u kan doen? Bij Future Grass bent u aan het juiste adres! Voor zowel een particuliere- als een bedrijfstuin hebben wij de perfecte kunstgrassen. Ons gras is zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan alle wetgeving. Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie. Wij staan voor u klaar!

Wij hebben meerdere jaren ervaring in het leggen van kunstgras. Vanzelfsprekend kunt u er ook voor kiezen om het gras zelf te leggen, al vereist dit wel enige vaardigheid. Het is belangrijk dat de grond egaal is en dat het op de juiste manier verdicht en afgemald is. Wanneer u voor professionele aanleg kiest, helpen wij u graag met al uw vragen en kunnen u van een vrijblijvende offerte voorzien.

De verschillende kunstgrassen

Hieronder ziet u  in de brochure de verschillende kunstgrassen. Mocht u nieuwsgierig zijn geworden maar nog steeds geen goede keus hebben kunnen maken, dan kunnen wij u natuurlijk van samples voorzien! Ook kunnen wij langskomen voor een afspraak zodat we samen de opties door kunnen nemen.

Bent u geïnteresseerd in onze kunstgras aanleg?

Stuur ons een bericht